Kao što nam je prošlog tjedna najavljeno od strane Epic Games Storea, koji u sklopu proslave 12 mjeseci postojanja svoje online trgovine nudi besplatne igre, ovoga tjedna dobivamo samo jednu igru. U posljednjih 14 dana imali smo prilike besplatno preuzeti čak četiri naslova, po dva svakih sedam dana, ali ovoga puta to nije slučaj pa dobivamo samo GNOG.

Ova 3D puzzle igra razvijena je od strane razvojnog studija KO_OP Mode prije tri godine, a inspirirana je pravim igračkama iz stvarnog života. U igri moramo povlačiti, stiskati, hvatati i rotirati ogromne virtualne igračke kako bi otkrili čudesan svijet koji se krije u njima.

Igra nam donosi 9 glazbenih levela uz vrlo dinamičan soundtrack koji je napravio Marskye, a osvojila je i brojne indie nagrade. Svi leveli su ručno crtani, a igru je moguće odigrati i putem VR sustava.

GNOG je dostupan za besplatno preuzimanje kroz idućih sedam dana, odnosno do 15. kolovoza. Istog dana za besplatno preuzimanje ponovno će biti dostupne dvije igre, taktička avantura Mutant Year Zero: Road to Eden koju je napravio razvojni studio The Bearded Ladies i 2D akcijski RPG Hyper Light Drifter, razvojnog studija Heart Machine.