Početkom mjeseca Capcom je zadesio hakerski napad, a tijekom provale na njihove servere, osim čitave liste imena, mailova i osobnih informacija zaposlenika iz njihovih ureda u Japanu, Americi i Kanadi, otkrivene su i neke informacije o njihovim nadolazećim igrama.

Uz informacije o igrama Monster Hunter Rise,  Monster Hunter Stories 2 te tri zasad nepoznate igre kodnih naziva Project Guillotine, Project Reiwa i Project Shield, najistaknutiji od svih leakova definitivno je procureni okvirni datum izlaska za Resident Evil Village, službeni osmi nastavak planetarno popularne horor sage.

Tako saznajemo da ćemo Resident Evil Village igrati već u travnju 2021. godine, a iako je prethodno najavljen isključivo za PC, PlayStation 5 i Xbox Series X, hakerski leak otkriva da Village dolazi i na PlayStation 4 i Xbox One. Procureni dokumenti sugeriraju da je Capcom tu informaciju o dolasku na stare konzole planirao objaviti tek uoči izlaska igre.

Osim toga, otkriveno je i da bi, kao i kod prethodnika (Resident Evil 2 Remake i Resident Evil 3 Remake), Village ususret izlasku trebao dobiti besplatni demo koji će prva dva tjedna biti dostupan na konzolama PlayStation 4 i PlayStation 5, a potom i na PC-ju i konzolama Xbox.

Posljednja interesantna informacija je da bi i Resident Evil Village trebao doći u paketu s online multiplayer igrom kodnog naziva Dominion (kao što je Resident Evil 3 Remake imao multiplayer imena Resistance). O samom Dominionu zasad nema nikakvih konkretnijih informacija, iako mnogi pretpostavljaju da bi to mogao biti svojevrsni battle royale.

Sve gore navedene informacije još uvijek nisu službeno potvrđene, stoga ih svrstavamo u kategoriju glasina.