Tri godine nakon posljednjeg Batman: Arkham naslova, koji je nosio naziv Batman: Arkham VR, odnosno četiri godine otkad je izašao Batman: Arkham Knight, pojavile su se prve ozbiljnije informacije o imenu nadolazeće Arkham igre. Barem ako je sudeći po informacijama koje stižu s Twitter profila korisnika @New_WabiSabi, koji se u više navrata pokazao kao vrlo relevantan izvor za glasine, koje s vremenom postanu istinite. O pouzdanosti tog Twitter korisnika dovoljno govori činjenica da mu je ususret ovogodišnjoj E3 konvenciji Nintendo zaprijetio tužbom, i to zbog previše informacija koje je (prerano) pustio u javnost.

Nova Batman igra trebala bi se zvati Batman: Arkham Legacy, a prema navodima koji trenutno kruže internetom, osim imena nove igre, dostupna je i informacija da ćemo igru zaigrati s određenim likovima iz Wayne obitelji, poput Batmanovog sina. Naravno, od strane razvojnog studija WB Games Montreal zasad nema službene potvrde.

Do potvrde ovih glasina i novih informacija koje nestrpljivo iščekujemo, predlažemo da se podsjetite tajnih simbola koji su nam prikazani prošlog mjeseca, ali i glasine iz 2017. godine, koja je najavila nešto slično glasini koja je trenutno dostupna. Mislite li da se već 2017. godine znalo što nam WB Games Montreal sprema ili je riječ o slučajnosti? Recite nam u komentarima!