Već neko vrijeme internetom kolaju glasine i cure informacije o sljedećem nastavku u serijalu Assassin’s Creed, koji će navodno nositi ime Assassin’s Creed Ragnarok. Posljednja u nizu glasina navodno dolazi s njemačke verzije online dućana Amazon, na kojem se, kako prenosi portal Metro, nakratko pojavila igra Assassin’s Creed Ragnarok – Valhalla Edition za PlayStation 4, ali je igra sada već uklonjena.

Naravno, da postojanje Ubisoftove igre i to baš u serijalu Assassin’s Creed procuri prerano putem online dućana kao što je Amazon, nije nova stvar i već su se takve glasine za prethodne nastavke u više navrata pokazale istinitima, no mi ćemo i dalje biti oprezni te tako i vama sugerirati da ovo novo curenje i glasinu uzmete s dozom sumnje i posipate ju zrnom soli, a ukoliko želite, možete dodati i još začina po volji.

Valja također napomenuti kako ovoga puta njemački Amazon nije jedini online dućan na kojemu je procurila vijest o postojanju igre Assassin’s Creed Ragnarok, pa tako s portala Metro ističu kako se igra u nešto drukčijem izdanju imena Mjolnir Edition pojavila i na talijanskom GameStopu i to za konzolu Xbox One, ali je također, kao i s Amazona, već uklonjena.

 

Kada će Ubisoft konačno službeno potvrditi novu igru u ovom dobro poznatom serijalu i hoće li zaista nositi ime Assassin’s Creed Ragnarok, ostaje vidjeti. Ono što sa sigurnošću znamo je da se to kad-tad mora dogoditi te da je samo pitanje vremena. No, s obzirom da nam na zimu 2020. godine stižu nove generacije konzola – PlayStation 5 i novi Xbox Series X, vjerujemo kako će idući Assassin’s Crreed uz PC doći upravo na te konzole, a potencijalno ne i na “stare”, odnosno PlayStation 4 i Xbox One. No, do službene potvrde – živi bili pa vidjeli.