Zadnja četiri lika Super Smash Bros. Ultimate DLC-a su navodno otkrivena.

Zadnji dodaci ogromnom rosteru Super Smash Bros. su bili besplatna Piranha Plant, koja bi trebala izaći slijedeći mjesec te Joker iz Persona 5, koji je jedan od pet likova koji su dio Fighter’s Pass DLC-a. Datamineri i leakeri tvrde da su otkrili i preostala četiri lika – Erdrick iz Dragon Questa, Ryu Hayabusa iz Ninja Gaiden serijala, Minecraftov Steve te Marinac iz Doom-a. 

Da vas poštedimo detaljnog procesa datamininga koje je u pitanju, napomenut ćemo samo najzanimljivije detalje. Erdrick bi, navodno trebao imati dva alternativna skina – Anlucia iz Dragon Quest 10 i protagonista Dragon Quest 11. Leaker navodi da će veliki broj Dragon Quest naslova doći na Switch u 2019., kao i port Dragon Quest 11 sa sufiksom S. 

Ryu Hayabusa bi trebao biti dio obilježavanja 30 godina Ninja Gaiden serijala, što bi prema leakerima trebalo uključivati i potpuno novi projekt koji bi mogao biti remaster starije igre ili potpuno nova igra.

Steve i Marinac iz Dooma su trebali biti objavljeni na ovogodišnjem E3 sajmu kao promocija svojih naslova – Minecraft Dungeons i Doom Eternal, koji je potvrđen za Switch.

Prema leakeru, Steve je trebao biti dio primarnog rostera, no pomaknut je za DLC kao promocija predstojeće Minecraft igre, te će mu alternativni skinovi biti Alex i Master Chief, dok će Marinac imati Doom64 skin za svoj alternativni skin.

Rayman i Heihachi iz Tekken serijala su također spomenuti kao mogući kandidati.

Naravno, još jednom treba napomenuti da su ovo isključivo glasine koje treba uzeti sa zrncom sumnje, no svakako bi sva četiri lika bili sjajan dodatak već krcatom Super Smash Bros. Ultimate rosteru.