Nakon što smo prošloga vikenda imali prilike besplatno zaigrati Ghost Recon Breakpoint, iz Ubisofta su se odlučili na nesvakidašnji potez – omogućit će vam da igru zaigrate besplatno uz maksimalno tri prijatelja, ali pod jednim uvjetom.

Morate imati prijatelje.

No dobro, malo šale nije na odmet. Uglavnom, uvjet je da igrač koji zove ostale igrače u igru mora imati kupljenu bilo koju verziju Breakpointa. I to je sva mudrost. Samim time tom igraču otvorit će se mogućnost da uz Friend Pass značajku pozove do tri prijatelja te da zajedno besplatno zaigraju Breakpoint.

Friend Pass opciju bit će moguće koristiti do 16. lipnja na PC-ju, PlayStationu 4 i Xboxu One, ali uzmite u obzir da svi igrači moraju biti na istoj platformi.

No, što ako nitko od vaših prijatelja nema punu verziju igre? U tom slučaju Ubisoft je za vas osigurao šest sati besplatnog probnog igranja, pod uvjetom da prošloga vikenda niste igrali duže od šest sati. Ako jeste, morate biti pozvani u igru putem Friend Pass opcije.

Dodajmo još da je za online igranje nužno potrebna PS Plus i Xbox Gold pretplata, a sve detalje možete pročitati i na službenoj stranici igre.