Sucker Punch je upravo najavio Ghost of Tsushima: Legends, novi kooperativni multiplayer mod za njihovu samurajsku uspješnicu – najbolje od svega je što će mod biti besplatan za sve koji posjeduju igru, a stiže već ove jeseni. 

Developeri kažu da su Legends potpuno novo iskustvo koje ne prati Jina i njegovu priču već nas stavljaju u ulogu jednog od četvorice legendarnih junaka koji će se sukobiti s nadnaravnim i fantastičnim pojavama inspiriranih japanskim folklorom. 

Sucker Punch je dizajnirao Legends kao isključivo kooperativno gameplay iskustvo koje ćemo moći igrati u 2 do 4 igrača, a moći ćemo birati i između četiri klase – Samurai, Hunter, Ronin ili Assassin. Svaka od klasa ima jedinstvene prednosti ali i specifičnim sposobnostima o kojima ćemo sve saznati uskoro jer iz Sucker Puncha još nisu spremni otkrivati previše. 

U dvoje ćemo moći rješavati kooperativne story misije koje postaju sve teže i koje nadograđaju borbu iz single-player kampanje uz magične twistove koji zahtijevaju koordinaciju i sinkronizirano djelovanje. 

U četiri igrača nas očekuju dobro poznate Survival misije s valovima neprijatelja od kojih su novi Oni s nadnaravnim moćima možda najveći izazov dosad. No to nije sve jer nas nekad nakon izlaska očekuje i Raid koji će testirati sve naše sposobnosti. 

Što reći osim da jedva čekamo! I da, svakako pogledajte trailer!