Mnogima dragi protagonist RPG trilogije The Witcher (i nekolicine knjiga po kojima su igre napravljene), Geralt of Rivia, bit će jedan od likova u nadolazećoj borilačkoj igri Soulcalibur VI. Vijest su zajedno objavili CD Projekt Red i Bandai Namco, a time su samo potvrdili ono što se već neko vrijeme šuškalo.

Ovo će biti prvi put da će Geralt posjetiti svijet neke druge igre, a u Soulcaliburu VI će biti jedan od likova koji će mlatiti druge likove i njegova će staza biti dvorac i dom ostalih witchera, Kaer Morhen. Kako je taj serijal poznat po borbama s oružjem, Geralt će se sigurno dobro uklopiti.

Od izlaska posljednje igre u serijalu Soulcalibur prošlo je čak šest godina, a producent iz tima zaduženog za igru rekao je kako će uz Soulcalibur VI proslaviti 20. obljetnicu serijala. Igra je najavljena za vrijeme dodjele nagrada The Game Awards 2017 koje su se održale početkom prosinca prošle godine, a istovremeno će je moći zaigrati igrači na PC-u, PlayStationu 4 i Xboxu One.

Zasad službenog datuma izlaska još nema, ali Bandai Namco ima u planu izdati igru do kraja godine. Više informacija možete pronaći na službenim stranicama, za praćenje novosti posjetiti Soulcalibur Twitter profil, dok na YouTubeu možete vidjeti Geralta u akciji.