PC izdanje novog nastavka izrazito popularnog serijala Gears of War, zvanog Gears 5 trenutno je kratkotrajno besplatno za igranje u sklopu Microsoftove odlične akcije Xbox Free Play Days.

Sama akcija inače je dostupna samo vlasnicima pretplata na Xbox Live Gold i Xbox Game Pass Ultimate, no ovoga puta Gears 5 je sada privremeno besplatan za igranje za PC i to kroz platforme Steam, ali i Microsoft Store. Ističemo kako igru nećete moći zadržati zauvijek, već samo besplatno igrati tijekom probnog perioda.

Gears 5 tako na Steamu možete nabaviti putem ovoga linka te besplatno igrati do ove nedjelje 12. travnja. Nakon toga, kako biste nastavili igrati, igru će biti potrebno kupiti po cijeni od 69,99 eura.

Ovo je idealno vrijeme da isprobate Gears 5 ako dosad niste, naročito zato što je igra ovih dana dobila i hrpu nadogradnji i novog sadržaja, kao što je potpuno novi igrivi multiplayer mod Gridirion, ali i specijalni dodatak Batista Bomb, kroz koji doslovno možete igrati kao poznati glumac i WWE hrvač Dave Bautista te u igri koristiti njegov famozni hrvački potez Batista Bomb.