Od nezavisnog studija V1 Interactive, iza kojeg stoji Marcus Lehto, su-kreator serijala Halo, stiže nam najavni gameplay trailer za igru Disintegration.

Novi je to sci-fi FPS koji će nas staviti u ulogu pilota Romera, koji u svijetu budućnosti upravlja nekom vrstom naoružane letjelice, koju on zove Gravcycle. U tom svijetu, čovječanstvo je postalo iznimno napredno, međutim, zbog klimatskih promjena, previše populacije, nedostatka hrane, ali i globalne pandemije, nacije kakve poznajemo su nestale, a ljudi su na rubu izumiranja. Znanstvenici su zbog toga usavršili metodu u kojoj mogu izvući ljudski mozak te ga kirurški zatvoriti u robotsko tijelo; proces poznat kao Integration. Zajednički suživot je neko vrijeme funkcionirao normalno, sve dok Rayonnesi, koji se ne žele vratiti u ljudska tijela, nisu integraciju vidjeli kao priliku za stvaranje novog čovječanstva. Romero je integrirani pobunjenik koji će ustati protiv njihove represije.

Prema najavi, igra stiže tijekom 2020. godine, ekskluzivno za konzolu PlayStation 4, a prvi trailer vam donosimo u nastavku.