Prije mjesec dana pisali smo o tome kako je The Surge 2, očekivani nastavak znanstveno-fantastičnog Souls-like RPG-a, dobio kul devetominutni gameplay walkthrough video s komentarima developera, a danas, mjesec dana kasnije, stiže još jedan – ovoga puta puno kraći gameplay trailer.

U novom gameplay traileru razvojni studio Deck13 i izdavač Focus Home Interactive nakratko nas podsjećaju kakva će biti priča druge igre u ovom serijalu, a potom se fokusiraju na brutalnu melee borbu. Ukoliko niste igrali prvu igru The Surge, radi se o tome da je prilikom borbe izrazito bitno pažljivo se kretati, strateški napadati neprijatelje i odsjecati im udove, a za to vam koristiti i svojevrsni taktički mod, koji vam ističe pojedine dijelove tijela neprijatelja.

Druga bitna stavka, osim borbe, bit će skupljanje hrpetine raznolikih cyber i mehaničkih nadogradnji te opremanje svoga lika sa svakojakim tehno dodacima, oružjem i oklopom. Naravno, u igri nas očekuju i nemilosrdne boss borbe s kojekakvim čudovišnim ogromnim robotima, a po uzoru na serijal Dark Souls, bit će tu i jako puno umiranja. Stoga nam iz studija poručuju: “Ustrajte. Učite. Pobijedite.“. Hvala, Deck13.

The Surge 2 izlazi 24. rujna 2019. za PC, PlayStation 4 i Xbox One, a zašto biste definitivno trebali obratiti pozornost na ovu igru, saznajte u novom gameplay videu.