Početkom prošlog tjedna izašao je Frostpunk, igra koja kombinira strategiju, survival i city building žanrove iza koje stoji tim 11 bit studios. Kritičarima se igra jako dopala, a očito su i igrači bili veoma zainteresirani za njihov novi projekt. Nakon samo 66 sati od izlaska, ova je igra dogurala do 250 tisuća prodanih primjeraka. Sretnu vijest je tim objavio putem Twittera:

Iako je 11 bit studios imao u planu izradu ekspanzija, sada su rekli da to svakako mogu i ispuniti, te su uz to dodali da će nove sadržaje ubacivati i putem besplatnih nadogradnji. Na Steamu su odlučili odgovoriti na neka pitanja koja su već primili, a evo najvažnijih informacija. Oni koji su već igru prešli, ne moraju se brinuti jer novi sadržaji stižu. Onim igračima koji su im slali svoje ideje za implementaciju poručuju da nastave sa slanjem prijedloga i dodaju da i sami imaju veliku količinu novih stvari koje bi mogli ubaciti, pa neće sve moći biti ubačeno.

Oni koji imaju tehničke probleme neka nastave s detaljnim opisivanjem onog što im se događa, a tim obećava da će što prije nastojati riješiti ono što igrače muči. Za kraj su se zahvalili svima koji su kupili igru i koji podržavaju njihove projekte i dodali da iako ne mogu svima odgovoriti na upite, da čitaju sve povratne informacije.

Ako želite biti u toku sa svime vezanim uz Frostpunk možete pratiti službeni Twitter i Facebook profil, uključiti se na njihov Discord server i za sve druge informacije proučiti službene stranice.