Microsoftova popularna trkaća igra Forza Horizon 4 će danas na platformama PC i Xbox One putem besplatne nadogradnje dobiti svoj vlastiti Battle Royale mod!

Ovaj Battle Royale mod će nam biti poznatiji kao The Eliminator, a prema svim informacijama koje imamo, zvuči zabavnije nego što smo mogli očekivati!

Naime, svaki igrač će rundu započeti s Mini Cooperom iz 1965. godine kojega će nadograđivati ili zamjenjivati pomoću Car Dropova do kojih se može doći na dva načina – lociranjem na mapi ili pobjeđivanjem 1 na 1 utrka. Nakon svake utrke, gubitnik je diskvalificiran, a pobjednik može odabrati nadogradnju za trenutni automobil ili jednostavno preuzeti suparnički automobil.

Naravno, uz sve ovo se smanjuje mapa, a oni koji izdrže do tog famoznog zadnjeg kruga će sudjelovati u posljednjoj utrci u kojoj je cilj završiti prvi te postati Eliminator.

Pokraj moda The Eliminator, danas će u sklopu iste nadogradnje stići i mini kampanja tijekom koje svi igrači mogu osvojiti Renault Megane R26.R iz 2008. godine, Porsche 911 GT3 RS iz 2016. godine, Mercury Cougar Eliminator iz 1970. godine i nekolicinu brendirane odjeće Eliminator.

The Eliminator u Forzu Horizon 4 stiže danas u 19 sati, a trailer možete pogledati u nastavku.