U tijeku je Fortnite World Cup i mnogi bi htjeli ugrabiti milijun dolara u
najavljenom nagradnom fondu(u kešu). Kvalitetna suma novaca za one najbolje čeka svaki vikend te naravno vječna slava i kvalifikacija u finale kupa vrijednog preko 30 milijuna u fondu nagrada.

S velikim ciframa dolazi i velika želja za pobjedom, ali i kvalitetna brojka sumnjivih taktika koje igrači koriste ne bi li si, barem i trunku, povećali šanse za uspjehom.

Međutim budno oko Epic Gamesa ne da se lagano prevariti te je već u prvom tjednu pokošeno preko tisuću korisničkih računa koji su mislili nadmudriti sustav svojim “taktikama”.

Neke od zabranjenih taktika koje se koriste su “teaming”, “account sharing”, igranje u više regija itd. Oko 200 korisničkih računa, koji su uspjeli na kratko prevariti sustav i pobijediti, je također isključeno iz turnira te njihove nagrade oduzete. Jedan od korisničkih računa je uspio zaraditi trajni ban zbog korištenja softvera za varanje. Mudro?

Ako se mislite uključiti u Fortnite World Cup, naoružajte se informacijama na službenim stranicama. Oprezno kročite i igrajte fer, ne isplati se “perma ban” za nekih tamo milijun dolara. Ili?