Reboot Games Weekend 2022 powered by A1 donosi pravi gamerski spektakl na Zagrebački velesajm u paviljon 8a 12. i 13. studenog, a osim uživanja u LAN finalu jubilarne 10 sezone A1 Adria Lige i igranja next-gen igrara, moći ćete uživati i u bogatoj ponudi gamerskog hardvera. 

Flashfire je predvodnik u razvoju, proizvodnji i distribuciji gaming proizvoda gotovo 30 godina te povezuje inovativne ideje s profesionalnim dizajnom i kvalitetom kako bi nastao brend stvoren od gamera za gamere. Fantech je danas jedan od najbrže rastućih proizvođača gaming proizvoda s 5 milijuna vjernih korisnika u više od 100 zemalja. U ponudi se nalaze Fantech miševi, tipkovnice, mikrofoni, slušalice, zvučnici, kamere, stolovi i stolice, podloge za miševe i tipkovnice, stalci i ostalo.  Flashfire i Fantech distributira Mobidom na čijoj službenoj stranici možete pronaći njihovu cjelokupnu ponudu, a za vas su na Reboot Games Weekendu 2022 powered by A1 pripremili akcijske cijene i sajamski popust kakvog neće biti i na Crni petak. 

Sve to i još mnogo toga očekuje vas na Reboot Games Weekendu 2022 powered by A1 12. i 13. studenog na Zagrebačkom velesajmu od 10h – 20h u paviljonu 8a.