Ryu Ga Gotoku Studio, ekipa koja nas već više od deset godina uveseljava svojim konzistentno izvrsnim Yakuza serijalom je objavila datum izlaska na europsko i američko tržište svoje nove igre – Fist of the North Star: Lost Paradise.  U Japanu je igra izašla u ožujku, dok je ugledna japanska publikacija Famitsu igru nagradila s vrlo dobro ocjenom 35/40.

Fist of the North Star prati Kenshira, koji putuje kroz post-apokaliptičnu pustoš i usput izvodi Yojimba braneći nevine i nemoćne od zlih bandi i zlikovaca. Manga, a kasnije i anime, su notorni po razini nasilja i krvi koju je Kenshiro proizvodio. Prijašnje gaming iteracije su bile više-manje osrednje do loše (kao dva Fist of the North Star naslova na PS3) ili vrlo dobre kao PS1 verzija. Sudeći po trailer, očekuje nas tuširanje u krvi naših protivnika u Yakuza 6 engineu i vrlo sličnom sistemu borbe.

Osim lokalizacije Fist of The North Star igre, očekuje nas i Yakuza Kiwami 2 u kolovozu te, nadamo se, što brži izlazak Yakuza 3, Yakuza 4 i Yakuza 5 na PS4.

Trailer za Fist of the North Star: Lost Paradise pogledajte u nastavku.