Razvojni tim koji stoji iza Final Fantasy VII Remake naslova ima pune ruke posla kako bi na vrijeme (03.03.2020.) isporučio igru i razveselio fanove diljem svijeta. Možda je bitno za skrenuti pozornost na činjenicu da će do datuma izlaska okvirno proći pet godina od inicijalne najave, što je poprilično dugačak period čak i u industriji videoigara. Isto tako je poznato da je FFVII Remake imati “epizodan” pristup, od kojih prva epizoda prati događaje u prostoru Midgara.

Kako bi skratili vrijeme proizvodnje i “čekanja” na sijedeću epizodu još narednih pet godina, izvršni producent Yoshinory Kitase naglašava kako poduzimaju potrebne korake kako bi razvoj sljedeće epizode bivao što produktivniji. Prema njegovim riječima, dok razvojni tim radi na dovršetku razvoja trenutne epizode, timeline za sljedeću epizodu se postavlja kao i definicija kompletnog opsega sadržaja koji će se implementirati.

Prema viđenom materijalu, sam prostor trenutno opisanog Midgara je poprilično velike magnitude, pa će biti interesantno vidjeti kako će pristupiti prezentaciji i mehanikama kompletnog Final Fantasy VII Remake univerzuma kada Cloud i družina izađe izvan Midgara.

Dok na iglama čekamo vijesti i razvoj novih događaja bacite oko na gameplay detalje direktno sa press konferencije.