Sony Pictures otkrio je prvi teaser trailer za svoj nadolazeći film Gran Turismo, a u sklopu globalne press konferencije CES 2023. u Las Vegasu potvrdio je i datum njegove premijere. Kratki video pod nazivom “Exclusive Sneak Peek” prikazuje glumačku postavu među kojima se nalaze Orlando Bloom u ulozi Dannyja Moorea, David Harbour kao Jack Slater i mladi glumac Archie Madekwe u ulozi Janna Mardenborougha prema kojem je ovaj film snimljen.

Film se temelji na istinitoj priči u kojoj je tinejdžer Jann Mardenborough igrao Gran Turismo dovoljno da zapravo postane vozač utrka u stvarnom životu. Mardenborough je osvojio brojne turnire u igrama zbog čega je naposljetku ušao u GT Academy, britanskom natjecanju u Gran Turismu namijenjenom poticanju mladih vozača. 

“To je opaka akcija trkaćih automobila u kojoj ćete se osjećati kao da ste usred nje”, izjavio je David Harbour u kratkom videu.

U traileru se još može vidjeti proces produkcije filma predvođenog redateljem Neillom Blomkampom, a film će se premijerno prikazivati u kinima od 11. kolovoza 2023. godine.