U majstorskom marketinškom potezu, Ubisoft vas poziva da se prijavite na Far Cry Primal nagradnu igru u kojoj možete osvojiti noćenje u špilji.

Ne šalimo se.

Nažalost (?) u ovoj nagradnoj (??) igri mogu sudjelovati samo državljani Francuske, Velike Britanije, Njemačke, Španjolske, Belgije i Nizozemske, tako da smo mi Hrvati izuzeti, što je prava šteta.

Sve što je potrebno napraviti je tweetati @FarCry Twitteru i koristeći hashtag #cavebnb objasniti zašto ste baš vi najbolji izbor za noćenje u špilji, i nadati se najboljem. Preporučamo da kliknete na hashtag i vidite odgovore natjecatelja koji za sada uključuju jednog arheologa, nekog paničara koji želi biti spreman za apokalipsu, studenta koji kaže da će u pećini vjerojatno biti udobnije nego u studentskom domu, i tipa koji kaže da bi noćenje u špilji bio odličan prvi izlet za njega i njegovu curu, jer oboje vole sove.

Da, putovanje je za dvije osobe. Jer ništa ne kaže “stalno mi je do tebe” kao “idemo prenoćiti u špilji u Francuskoj usred zime”.

Dobro, priznajemo, kada pogledate uvjete nagradne igre, radi se ipak o malo više od toga: osim noćenja u špilji, dobit ćete noćenje u hotelu, nahranit će vas, i pružiti vam obuku za preživljavanje u divljini, valjda da vas uljuljkaju u lažni osjećaj sigurnosti.

Ubisoft je priložio neke snimke špilje za sve one koji nikada nisu izašli iz svoje sobe. Pogledajmo ih zajedno dok se još više približavamo radijatoru.

https://www.youtube.com/watch?v=zZ_SOmsjVk0