Krajem siječnja su tvorci prve multiplayer igre u popularnom post-apokaliptičnom RPG serijalu objavili kako pripremaju novi mod. Punog imena Fallout 76 Survival Mode je novi način igranja koji je zamišljen za one koji su željni dodatnih izazova.

Glavna razlika u odnosu na običan Adventure mod je taj da vas svi drugi igrači koji nisu u vašem timu mogu pucati čim vas ugledaju. Inače je PvP u igri funkcionirao tako da obje strane pristanu, no ako se odlučite upustiti u Survival mod to pravilo više ne vrijedi. Osim toga stiže level scaling, ljestvice za natjecanje s drugima i drugačiji loot sustav.

Kada su objavili plan izdavanja sadržaja za ovu godinu, rekli su da će novi mod stići u proljeće, da bi danas stigla obavijest da ga svi vlasnici mogu isprobati kroz beta testiranje. Ako želite pročitati sve informacije vezane uz novu nadogradnju, pregled ćete pronaći ovdje.

Fallout 76 izašao je početkom studenog prošle godine za PC, PlayStation 4 i Xbox One, a nije baš dobro prošao ni kod kritičara ni kod igrača. Igra ima brojne probleme i vidi se da Bethesda nije do sada imala posla s multiplayer igrama, no nadaju se da će ove godine ubaciti i doraditi sve ono što njihovi fanovi očekuju. Sve detalji o igri nalaze se na službenim stranicama.