Kao što je prethodno i najavljeno, Activision i Treayarch sinoć su konačno službeno predstavili novi mod Zombies koji stiže s igrom Call of Duty: Black Ops: Cold War.

Tako smo saznali da će i priča moda Zombies također biti smještena u osamdesete godine prošloga stoljeća i nastavit će se na radnju Zombies moda iz igre Black Ops 4, a sama priča nosi naziv Die Maschine. Treyarch ističe da je to kompletno novo poglavlje univerzuma s novom pričom, novim likovima, novim stilovima i načinima igre, te kompletno novim sustavom progresije, uz implementaciju značajke cross-play.

Značajno je da su sustav progresije i loadouti ovoga puta direktno vezani uz ostatak same igre Black Ops: Cold War, pa će igrači u modu Zombies imati direktni pristup svojoj kompletnoj opremi, score streakovima, oružju i globalnom rangu koji dostignu u osnovnoj igri.

Što se tiče same mape, ona će biti homage originalnoj prvoj ikad mapi za mod Zombies, a to je Nach der Untoten, a bit će to misija slanja Grigorija Weavera i njegovog specijalnog CIA odreda Requiem duboko u ruševine bunkera iz 2. Svjetskog rata, gdje će otkriti mračne i zastrašujuće tajne.

Priča Zombies moda Die Maschine bit će dugotrajna, a njegova nadolazeća poglavlja stizat će naknadno, nakon izlaska igre, kao potpuno besplatan sadržaj. Još više informacija o modu očekuje nas u narednim danima i tjednima. Dotada, sve trenutno poznate informacije objavljene u sklopu službenog otkrivanja Zombiesa pročitajte u novom postu na službenom blogu igre.

Call of Duty: Black Ops: Cold War izlazi 13. studenog za PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One te Xbox Series X/S.