Ako vam horor s elementima survival žanra nije bio dovoljno zastrašujuć s kamerom koja je glavnom protagonistu Sebastianu Castellanosu smještena iznad ramena, od sada sve spodobe koje su prisutne u igri The Evil Within 2 možete detaljno proučavati iz prvog lica.

Obavijest o implementaciji ovog moda stigla je putem službenog Bethesdinog bloga uz naglasak da se radi o besplatnom dodatku koji je dostupan svim igračima koji su igru kupili ili onima koji će tek ući u cipele lika koji će sve napraviti kako bi spasio svoju kćer. Ako posjedujete igru, sve što morate napraviti kako biste iskusili igru na potpuno nov način je preuzeti zakrpu i odabrati opciju First Person Mode u izborniku.

The Evil Within 2 je izašao sredinom listopada prošle godine za PC, Xbox One i PlayStation 4, a narednih nekoliko dana na sve tri platforme možete kupiti igru po 50 posto nižoj cijeni. PC verziju ćete pronaći na Steamu, dok se konzolaške nalaze svaka u svojoj digitalnoj trgovini. Svi drugi detalji koji vas možda zanimaju nalaze se na službenim stranicama.