Phil Spencer, šef Xboxa, tweetao je jučer podatak da će Microsoftova E3 press konferencija trajati duže od uobičajenih 90 minuta. Ovaj podatak označava odmak od tradicionalnih 90 minuta koliko obično traju Microsoftove pressice. Za one koje ne znaju, Microsoft će svoju press konferenciju održati u nedjelju,11. lipnja, u 23:00 sata po našem vremenu. Za popis svih press konferencija i kada se održavaju kliknite ovdje.

Razlog zašto će press konferencija duže trajati je vrlo jednostavan i na kraju krajeva očit: Phil Spencer je odlučio kako ima puno igara za pokazati i nije htio nijednu izostaviti stoga je donio odluku o produživanju pressice.

Po svim informacijama i teaserima koje je Microsoft izbacio pred E3, očekuje nas pravi show krcat novim informacijama o njihovoj konzoli Project Scorpio, uključujući cijenu, datum izlaska i u konačnici službeno ime konzole. Osim što smo nahypeani na hardware dio prezentacije, lijepo je za znati kako Microsoft planira pokazati i igre koje ćemo na njemu moći zaigrati.