Ovogodišnji E3 samo što nije počeo, Rebootova redakcija sprema se za svoj pohod na LA, no kako bismo vam olakšali iskustvo praćenja E3-ja 2017 zaključili smo da bi bilo izuzetno pametno na jednom mjestu pobrojati sve press konferencije, vrijeme njihova početka kao i načine na koje ih možete gledati uživo. Krenimo kronološkim redoslijedom.

Prvo nas očekuje EA Play press konferencija već u subotu, 10. lipnja, u 21:00 sat po našem vremenu, a očekujemo saznati više o EA-ovim sportskim igrama. Sam od sebe nameće se i Star Wars Battlefront 2, ali i ostatak Star Wars projekata čije je isječke EA pokazao prošle godine. Ne smijemo zaboraviti ni novi Need for Speed koji je nedavno najavljen.

U nedjelju, 11. lipnja u 23:00 sata po našem vremenu Microsoft će održati svoju press konferenciju. Osim što se nadamo ugledati Project Scorpio i saznati mu cijenu, pravo ime i kako izgleda, ono što nas najviše zanima su igre koje će Microsoft prikazati jer stvari naprosto ne mogu ostati na Sea of Thieves i Crackdownu 3.

U ponedjeljak, 12. lipnja, Bethesda održava svoju press konferenciju u 6:00 ujutro po našem vremenu. Ne očekuje se najava ili informacija o potencijalnim nastavcima Elder Scrollsa ili Fallouta, no iznimno smo nahypeani na šuškanja o nastavku Wolfensteina i The Evil Withina.

U ponedjeljak, 12. lipnja, u 7:00 ujutro po našem vremenu održava se PC Gaming press konferencija koju donose Intel i PC Gamer. Šuška se o Tropico 8, a zanima nas s čime će nas još PC-jaši iznenaditi tijekom svoje pressice.

Također, u ponedjeljak, 12. lipnja, održava se i Ubisoftova press konferencija koja počinje u 22:00 po našem vremenu. Nakon silnog curenja informacija definitivno očekujemo novi Assassin’s Creed, kao i detaljniji prikaz Far Cry 5, The Crew 2 te South Park The Fractured But Whole. Ubisoft bi također mogao pokazati i igru koju radi za Nintendo Switch, Mario + Rabbids Kingdom Battle.

S ponedjeljka, 12. lipnja, na utorak, 13. lipnja održava se Sonyjeva press konferencija u 3:00 ujutro po našem vremenu. Od Sonyja očekujemo više informacija o svim igrama koje su najavili prošle godine poput God of Wara, Spider-Mana i The Last of Us Part II. Ne bismo se bunili ni ukazanju Hidea Kojime i Death Strandinga, kao ni o detaljnije prikazu Uncharted The Lost Legacyja koji uskoro izlazi.

U utorak, 13. lipnja Nintendo održava svoju press konferenciju u 18:00 po našem vremenu, a naglasak na Super Mario Odysseyju iznimno nas veseli i nadamo se da će kao prošle godine The Legend of Zelda: Breath of the Wild, usrećiti sve Nintendo fanove.

Osim putem Twitch kanala koje smo priložili, E3 press konferencije možete gledati i putem YouTubea.

Tijekom E3 tjedna pratite Reboot portal i Facebook iz sata u sat 24/7 za sve vijesti i informacije s E3-ja i brojnih press konferencija u Los Angelesu. Također javljat ćemo se svakodnevno s vlastitim video materijalima i informacijama uživo i LA za koje će biti zadužen rekordno veliki Rebootov tim od četiri člana koji krajem ovog tjedna putuje na E3!