Izdavačka kuća Deep Silver i razvojni tim Techland potvrdili su da će njihov Dying Light nove sadržaje dobivati do kraja godine. Razvojni tim ne planira zaustaviti razvoj novih DLC-ova, pa igrači nakon izlaska ekspanzije The Following neće ostati na suhom.

„Iako je lansiranje The Followinga i proširenog izdanja osnovne igre samo nekoliko dana iza nas, želio bih se zahvaliti na podršc, povratnim informacijama i povjerenju koje ste nam ukazali.“ – rekao je Techlandov Pawel Marchewka. „Primili smo nebrojeno mnogo poruka ohrabrenja, pohvala i konstruktivnih kritika. Želim da znate da pažljivo slušamo sve što imate reći.“

Dying Light: The Following

The Following DLC stigao je 9. veljače, a u igru je donio novu zonu, oružja, neprijatelje i vozila.

Marchewka je objasnio da je razvojni tim upravo zbog reakcija fanova shvatio da postoji želja i potreba za novim sadržajima, te dodao da se u studiju već radi na zanimljivim dodacima o kojima ćemo više saznati u skoroj budućnosti. Marchewka je igrače pozvao da nastave dijeliti svoje komentare, jer će to timu pomoći da u igru donese nova zanimljiva iskustva.

Dying Light je na tržište stigao u siječnju prošle godine, a svega sedam mjeseci kasnije dogurao je do pet milijuna prodanih kopija. Solidnu je prođu imao i kod kritičara koji su ga uvrstili na brojne liste najboljih igara prošle godine.