Kao što smo jučer i najavili, sinoć u 21h održala se posljednja od šest epizoda Techlandovog livestream serijala Dying2Know u kojem su nas kroz proteklih godinu dana pobliže upoznavali s igrom Dying Light 2 Stay Human.

Posljednja epizoda donijela je konačni premijerni uvid u kooperativnu komponentu u kojoj ćemo moći igrati u četvero, a saznali smo da ćemo igru u co-opu moći preći u cijelosti, za razliku od prvog nastavka. Osim co-opa i njegovog sustava glasovanja pri donošenju odluka, prikazana je i usporedba kako igra izgleda na prošlim i sadašnjim generacijama konzola (PS4 vs PS5 te Xbox One X vs Xbox Series X).

No ova posljednja epizoda uoči izlaska igre bila je ujedno i gorko-slatka za ekipu iz razvojnog studija Techland jer su se ovim putem ujedno i “oprostili” od šestogodišnjeg rada na njoj, s obzirom na to da Dying Light 2 Stay Human napokon izlazi na tržište 4. veljače (za točno tri tjedna u trenutku pisanja ove vijesti) za PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S i Nintendo Switch (Cloud verzija).

Sami kraj livestreama donio nam je i posljednji igrin gameplay trailer uoči izlaska. Ukoliko vas zanima samo gameplay prikaz, donosimo ga ispod u nastavku, no toplo preporučamo da pogledate i čitavu dvadesetominutnu epizodu koju smo podijelili iznad u ovom članku.