Vrijeme je darivanja čak i u mračnom Gothamu, tako da od danas Rocksteady i Warner Bros. imaju posebno iznenađenje ispod bora (ili druge blagdanske religiozno neobilježene biljke) za sve one koji igraju Batman: Arkham Knight.

Inače se alternativni skinovi za Batmobil, Batmana i ostatak ekipe mogu pronaći u Batman: Arkham Knight season passu, ali ako ga nemate ili ga ne želite nabaviti, Rocksteady periodično objavljuje besplatne skinove. Dva najnovija su Rocksteady skin za Batmobil i skin za Batmana inspiriran filmom Vitez tame.

Skinovi zajedno imaju manje od 100 MB i možete ih skinuti ovdje i ovdje za Xbox One, ili ovdje i ovdje za PlayStation 4. Što se tiče Steama, skinovi bi trebali biti dostupni kasnije tijekom današnjeg dana.

Prošli tjedan izašao je i novi patch za PC, što je dobra vijest unatoč tome što su iz Warner Bros. nedavno rekli kako PC verzija Batman: Arkham Knighta nikada neće u potpunosti biti očišćena od bugova.

Izašla je i ekspanzija Seasons of Infamy: Most Wanted, u kojoj se u četiri nove misije Batman bori protiv Killer Croca, Ra’s Al Ghula, The Mad Hattera i Mr. Freezea.