Razvojni tim Ctrl Alt Ninja osnovan je 2016. godine, a sastoji se od nekih članova koji su radili na RPG igrama Legends of Grimrock. Svoji prvi projekt, punog imena Druidstone: The Secret of the Menhir Forest, su predstavili prije nešto više od dvije godine, a od tada su, malo po malo, objavljivali detalje i dijelili informacije o tome kako napreduje razvoj. Radu je sada došao kraj i svi zainteresirani igrači mogu nabaviti igru za PC.

Radi se o RPG-u s taktičkom borbom na poteze, a kao što ime igre kaže, radnja se odvija u šumi Menhir. U njoj su se polagano počele buditi zle stvari, a na vama je da ih pročistite i spasite dan. Tim za igru kaže da je svaki potez i svaka runda bitna te da vas čekaju brojne izazovne misije koje često imaju iznenađujuće zadatke. Kao što priliči ovakvoj igri, okruženje je fantazijsko i prepuno magije, a uz troje glavnih likova kojima ćete upravljati i slati u borbe, čekaju vas i mnoge druge interakcije.

Druidstone se prodaje na Steamu i GOG-u, a na servisu koji prodaje igre bez DRM zaštite ćete proći 50 centi jeftinije. Tim predviđa da će vam za prelazak trebati između 15 i 20 sati, pa ako volite RPG-ove i pažljivo planiranje poteza, ovo bi mogla biti igra za vas. Ako vam opis ne zvuči dovoljno privlačno, ispod teksta možete pogledati 15 minuta gameplayja, dok ćete sve druge detalje pronaći na službenim stranicama.