Prošlo je tjedan dana otkad je Bandai Namco prvi puta spomenuo novu igru Dragon Ball Game – Project Z. Do sada su igre u popularnom serijalu napravljenom po uzoru na animirane serije bile smještene u borilačkom žanru, ali je izdavač odlučio da je vrijeme za nešto malo drugačije. Project Z bit će novi akcijski RPG u serijalu.

U traileru kojeg je Bandai Namco odlučio rano jutros prikazati, pozabavili su se pričom u kojoj će Goku i društvo krenuti u novu potragu za moćnim žutim loptama Dragon Balls. Igračima će zadatak biti ovladati svim potezima kojima Goku raspolaže dok putuje po raznim lokacijama. Razvojni tim koji je zadužen za ovu igru je CyberConnect 2 (serijal Naruto Shippuden), a igrači će moći birati žele li slušati japanske ili engleske glumce.

Dragon Ball Game – Project Z je u izradi za PC, PlayStation 4 i Xbox One, a svi koji ga žele zaigrati to bi trebali moći napraviti do kraja ove godine. Izdavač je zasad objavio samo platforme i okvirni datum izlaska – 2019. godinu, dok će ostale informacije i gameplay trailer prikazati u nadolazećim mjesecima.