Prošlo je već skoro punih dva tjedna otkako je završio četvrti po redu Reboot Develop, a snažan dojam koji je najbolja games industry konferencija u Europi (i šire) ostavila na nas još je uvijek itekako prisutan. Preko 100 najvećih imena gaming industrije dijelilo je svoje znanje i iskustvo putem predavanja i panela s developerima koji su u Dubrovnik došli sa svih strana svijeta. Legende industrije poputa Tim Caina, Patrice Desiletsa, Kiki Wolfkill, Jonathana Blowa, Sude 51, Koji Igarashija, Dave Gibbonsa, Cliffa Bleszinskog, Dan Murraya samo su neka od imena s impresivne liste govornika na Reboot Developu 2017.

Impresivna je bila i ceremonija otvaranja koju nećemo previše spoilati, već samo reći kako uključuje orkestar i obradu glazbe iz Game of Thronesa. Kliknite na video ispod i sami se uvjerite koliko je Rebootov orkestar maestralan!

Nagrada za životno djelo i ogroman doprinos gaming industriji, Reboot Hero Award, ove godine dodijeljena je Tim Cainu, tvorcu Fallouta. Kao i svake godine dosad, podijeljene su i Indie Awards, a nagradu za najbolji indie naslov godine dobila je igra Blockships. Detaljan osvrt na Reboot Develop 2017 možete pročitati u idućem broju časopisa Reboot, a posjetite i naš Twitch kanal na kojem možete pronaći predavanja i panele koje smo prenosili uživo. Također, bacite oko ili dva na službeni recap video za dašak atmosfere najbolje games industry i game developers konferencije s ove strane mjeseca.