Samoborski razvojni tim Pine Studio može se pohvaliti velikim postignućem za svoju novu igru Cats in Time. Naime, njihova igra je jedan od tri pobjednika na Indie Games Festivalu – festivalu mobilnih igara u organiziciji Googlea

Na finale Indie Games Festivala plasirale su se igre iz 16 europskih država, a Pine Studio je s Cats in Time osvojio marketinšku kampanju u vrijednosti od 100,000 eura i pomoć s promocijom igre na trgovini Play. No, osim što se u igri pomaže virtualnim macama, Pine Studio u suradnji s zagrebačkom Pravom Šapom pomaže i pravim macama. 

Cats in Time je igra dostupna na Android i iOS uređajima ali i na Steamu, a radi se o kombiniciji room escape i hidden object žanrova. Kad su mace u pitanju možete biti sigurni da je konačni rezultat izuzetno sladak i simpatičan. 

Pine Studiju je ovo i prva igra u kojoj se nalazi u ulozi developera ali i izdavača, a uskoro planiraju i nastavak Cats in Time u kojoj će glavnu ulogu preuzeti psići! Inače, ovo nije prvi put da je Google prepoznao Pine Studio jer su jedan od 30 razvojnih studija iz cijelog svijeta koji su izabrani za Google Indie Games Accelerator – radi se o tromjesečnom programu u kojem se razvojnim studijima pomaže u daljnjem rastu.