Watch_Dogs 2 izlazi za nešto manje od dva tjedna, a Ubisoft je već sada objavio koji će dodatan sadržaj stići u sklopu Season Passa. Uz tu najavu stigla je i informacija kako će vlasnici PlayStationa 4 prvi moći zaigrati DLC-ove koji izađu za tu akcijsku igru.

Evo što razvojni tim ima u planu: T-Bone Content Bundle koji uz kozmetičke dodatke ubacuje novu težinu za co-op mod, Human Conditions će ubaciti tri nove priče i misije te zasebne misije za co-op i No Compromise koja će Marcusa poslati na novu misiju u podzemlje San Francisca i ubaciti novi co-op mod imena Showd0wn. Oni koji kupe Season Pass prije izlaska igre dobit će dva ekskluzivna DLC-a koji sadrže odjeću, oružja i aute.

Ako kupite Watch_Dogs 2 Gold Edition imat ćete Season Pass automatski, a možete ga kupiti i zasebno po cijeni od 39,99 eura. Igra stiže najprije za Xbox One i PlayStation 4 15. studenog, dok je izlazak PC verzije pomaknut na 29. studeni. Predbilježbe i više detalja o svijetu hakera možete pronaći na službenim stranicama.