Prošle godine sredinom rujna je za PC izašao Divinity: Original Sin 2, nastavak na odlično ocijenjeni RPG kojim su i igrači i kritičari bili opet oduševljeni. Kao i s prvom igrom, razvojni tim Larian Studios je najprije pripremio verziju za računala, da bi ona kasnije stigla i do konzolaša. Isto su napravili i s nastavkom, pa je nakon nešto manje od godine dana dostupna verzija za PlayStation 4 i Xbox One.

Ime koje je tim dao novoj verziji je Divinity: Original Sin 2 – Definitive Edition, a za nju kažu da se radi o drastično poboljšanom iskustvu s nekoliko tisuća promjena koje stvaraju najbolje moguće RPG iskustvo za konzole. Igra ima podršku za split screen kooperativno mod, kompletno promijenjeno treće poglavlje i podršku za 4K i HDR.

Definitive Edition je osim za konzole stigao i na PC kao besplatna nadogradnja. Svi vlasnici igre mogli su je preuzeti već od jučer i uživati u poboljšanom RPG iskustvu. Novi trailer za Divinity: Original Sin 2 možete pogledati ispod teksta, dok ćete sve druge informacije pronaći na službenim stranicama. Ako želite proučiti cijeli popis promjena, pripremite omiljeno piće jer je ispisan na 52 stranice, i zaputite se ovdje.