Od razvojnog tima Larian Studios, prošloga nam je tjedna na konzolu Nintendo Switch stigao vrlo hvaljeni RPG naslov Divinity: Original Sin 2 – Definitive Edition.

Za istraživanje svijeta Rivellona, na raspolaganju nam je pet različitih rasa te šest jedinstvenih likova, dok nam igra daje i mogućnost samostalnog kreiranja lika. Tu je i potpuna sloboda istraživanja i eksperimentiranja, a kao i na verzijama za ostale platforme, ostaje nam mogućnost odabira kojeg ćemo NPC-a eliminirati, jer su svi “potrošni”.

Ova Definitive Edition verzija dolazi s dodatnim poboljšanjima i promjenama, a kao i osnovna podržava kooperativno igranje za dva igrača, putem split-screena. Naravno, tu je i online igranje za do 4 igrača.

Ako ste već igrali Divinity: Original Sin 2 na PC-ju putem Steama, imamo odlične vijesti! S obzirom da je implementirana cross-save opcija, sav napredak koji napravite igrajući na PC-ju, prenijet će se i na Switch, a i obrnuto.

Divinity: Original Sin 2 izašao je 14. rujna 2017. godine za PC, nakon čega je dobio i svoju PlayStation 4 i Xbox One verziju.