Krajem 2015. godine je za PlayStation 4 izašao spoj RPG-a i strategije na poteze, Disgaea 5. Igra je, kao i ostali nastavci u tom serijalu, dobila prilično dobre ocjene, a NIS America je nakon toga izdao verziju za Switch i najavio verziju za PC. Disgaea 5 Complete je na računalima trebala postati dostupna u svibnju ove godine, no došlo je do odgode. Prije dva mjeseca je izdavač objavio okvirni datum izlaska uz korigiranu cijenu po kojoj će se igra prodavati, da bi danas stigla vijest o konačnom datumu izlaska.

Svi igrači koji su nakon bete i odgode nestrpljivo čekali ovu vijest mogu odahnuti – Disgaea 5 Complete izlazi 22. listopada. Uz ovu bitnu informaciju, izdavač se odlučio na zanimljivu promociju. U partnerstvu s Alienware Arenom nude kodove za demo verziju svima koji naprave Alienware korisnički račun. Ako ste zainteresirani, to možete napraviti ovdje.

Ako ste zainteresirani za kupovinu igre na PC-u, to možete napraviti putem Steama. Do 29. listopada će se igra prodavati po 25 posto nižoj cijeni, odnosno 30 eura, a nakon toga će se prodavati po punoj cijeni od 40 eura. Sve drugo što je poznato o igri pronaći ćete ovdje.