Za kraj otvaranja ovogodišnjeg Blizzcona na pozornicu je stao glavni čovjek u razvojnom timu koji se bavi svime što je vezano uz Diablo i podijelio nekoliko detalja o tome što igrači mogu očekivati. Prva stvar je vezana uz dvadesetu obljetnicu ovog RPG serijala za koju je Blizzard odlučio ubaciti originalni Diablo u treći nastavak koji je trenutno aktualan. Za tu su priliku podesili grafiku i kretanje te ćete tako moći opet proći kroz sve levele koje je original sadržavao.

Druga važna stvar je najava novog lika koji je bio dosta popularan u Diablu II, a on je Necromancer. Mnogi su igrači dugo željeli tu klasu u novoj igri, pa se sada napokon mogu tome poveseliti. Necromancer je dobio svoj trailer, kojeg možete vidjeti ispod teksta te detaljan opis koji je objavljen na službenim stranicama. Klasa stiže sljedeće godine i prodavat će se po zasad još neodređenoj cijeni.

Posljednja najava vezana je uz dva nova područja koja će u Diablo III biti implementirana besplatno, a igrači će moći original zaigrati veoma brzo putem Public Test Realma. Dodatne informacije o budućnosti igre bit će objavljene za vrijeme drugih prezentacija koje će se održati danas i sutra, pa ćemo vas informirati kada budemo znali nešto više.