Nedavno smo pisali o zanimljivoj novoj igri u kojoj ćete moći uzgajati marihuanu i koju je naravno odlučio izdati Devolver Digital, a sada opet nastavljaju s biranjem zanimljivih projekata kojima će pomoći da dođu do što većeg broja igrača. Radi se o avanturi imena Observation koju opisuju kao znanstveno-fantastični triler, a iza nje stoji tim No Code (prošlogodišnja veoma dobro ocijenjena avantura s elementima horora Stories Untold, trenutno na popustu na Steamu).

Evo što kaže službeni opis: “Observation vodi igrače na napeto putovanje na samim krajevima svemira gdje će pokušati otkriti što se dogodilo s astronautom i doktoricom Emmom Fisher i njenom posadom na postaji Observation. Ova uzbudljiva priča odvija se kroz objektiv umjetne inteligencije S.A.M. koja se nalazi na postaji. Vi ćete preuzeti ulogu te umjetne inteligencije i upravljati sustavima na postaji, kamerama i alatima koji će pomoći Emmi da sazna što se događa s njom i nestalom posadom”.

Igra je u izradi za PC i PlayStation 4, a zasad je objavljen samo okvirni datum izlaska koji kaže da stiže u proljetnim mjesecima 2019. godine. Tim je naravno pripremio i najavi trailer kojeg možete pogledati ispod teksta te su uz to poručili da pratite službene stranice ako želite biti u toku s najnovijim vijestima.