Razvojni tim Quantic Dream i glavni čovjek David Cage već dugo rade na novoj igri Detroit: Become Human. Ova akcijska avantura  će kao i njihove prethodne dvije igre, Heavy Rain i Beyond Two Souls, biti ekskluziva za Sonyjevu konzolu, pa je objava o datumu izlaska napokon stigla putem službenog PlayStationovog bloga.

Samu je objavu napisao upravo Cage, a evo što kaže: “Ponosni smo što možemo objaviti da Detroit: Become Human ima službeni datum izlaska. 25. svibnja ćete se konačno moći dočepati Quantic Dreamovog najambicioznijeg projekta.

U distopijskoj viziji naše bliske budućnosti Detroit prati priču tri androida, tri stroja koja su dizajnirana kako bi bili poslušni, ali u kojima se počinju buditi emocije. Suočeni s progonom i nasiljem od strane društva, moraju odlučiti tko i što žele biti.”

Kao i prijašnji projekti iza kojih stoji ovaj tim, opet ćete upravljati sa sva tri lika i doživjeti priče iz njihove perspektive, a sve to ćemo upijati kroz njihov najnapredniji engine do sada. Više detalja o igri možete pronaći ovdje, a najnoviji trailer se nalazi ispod teksta.