Nova igra u poznatom borilačkom serijalu, Dead or Alive 6, trebala je izaći 15. veljače, ali su sada izdavač i razvojni tim objavili kako su morali promijeniti planove. Izlazak je pomaknut dva tjedna unaprijed, a razlog je u posljednjih nekoliko godina postao standard – dodatno poboljšavanje i poliranje kako bi konačan proizvod bio što bolji.

“Rad na igri je već sada gotovo pri kraju, ali htjeli bismo osigurati dodatno vrijeme za doraditi njen balans, gameplay i ekspresivnost. Kako bi vam se zahvalili na strpljenju obećavamo da ćemo vam pružiti najbolje Dead or Alive igraće iskustvo. Zbilja mi je žao što smo morali odgoditi izlazak za Dead or Alive 6”, rekao je producent i redatelj Yohei Shimbori.

Novi nastavak u dugovječnom borilačkom serijalu je u izradi za PC, PlayStation 4 i Xbox One te će po novome izaći 1. ožujka. Dead or Alive 6 će imati 25 boraca, od kojih će dvoje biti novih, dok će ostali biti poznati onima koji su se prije virtualno tukli. Najnoviji trailer možete pogledati ispod teksta, dok ćete sve druge detalje pronaći na službenim stranicama.