Posljednji punokrvni nastavak u borilačkom serijalu izašao je prije šest godina, a Team Ninja i Koei Tecmo su danas uoči sajma Tokyo Games Show objavili kada će igrači moći zaigrati novu igru. Dead or Alive 6 će izaći 15. veljače 2019. godine za PC, PlayStation 4 i Xbox One. Uz objavu datuma izlaska stigli su i detalji o verzijama i bonusima za sve igrače koji odrade predbilježbe.

Oni koji će igrati na PlayStationu 4 dobit će jedinstvenu DOA6 temu uz lika “The Female Tengu” Nyotengu, dok će Xbox One igrači osim ovog lika i dobiti kostim legendarno Ryu Hayabuse. Izdavač je također pripremio dodatni program kojeg su nazvali Early Purchase Bonus, pa svi koji kupe igru do 14. ožujka 2019. dobivaju dodatni kostim za Kasumi. Za kraj se spomenula Digitale Deluxe verzija koja će uključivati dodatnih 25 kostima, tri dodatne pjesme, ekskluzivan kostim za Kasumi i jednog novog lika zvanog Phase 4.

Dead or Alive 6, koji je poznat po golotinji i naglašenoj seksualnosti likova, po prvi će puta biti malo decentniji što se fanovima ne dopada baš. Kakav će konačan proizvod biti, saznat ćemo za malo više od pola godine, a ako želite biti u toku sa svime što Team Ninja objavljuje, zaputite se na ove stranice.