Prije dvadeset dana je nezavisni razvojni tim Motion Twin najavio kako rade na novom DLC-u za svoju hit metroidvaniu Dead Cells. Kao i sa svim prijašnjim nadogradnjama, oni koji žele timu pomoći s testiranjem i dati im povratne informacija imali su pristup novim sadržajima kroz alfu na Steamu. Očito je testiranju došao kraj, budući da nam je sad stigla obavijest o tome da dodatak samo što nije spreman.

Oni igrači koji su prešli igru barem jednom mogu ući u Cavern – potpuno novi prostor s neprijateljima i zamkama koje će vas ubiti na zabavne nove načine, dok će vas na kraju dočekati novi boss. Tim se također malo našalio s popularnošću mikrotransakcija, kojih u njihovoj igri neće biti, nego ćete svih pedesetak kozmetičkih dodataka koje Rise of the Giant donosi moći otključati premlaćivanjem protivnika na većim težinama. Od nove opreme su pripremili tri nove vještine i deset novih oružja, a za one željne najvećih izazova mogu pokušati pronaći skriveni level.

Ovaj DLC za Dead Cells stiže za PC verziju igre 28. ožujka, dok se PS4, Xbox One i Switch verzija zasad nisu spominjale. Cijeli popis promjena možete proučiti ovdje, dok ćete sve druge informacije o igri pronaći na službenim stranicama.