Prošle godine u svibnju, nakon što je Amazon slučajno ili namjerno objavio da Darksiders III postoji, vijest je službeno potvrdio i izdavač THQ Nordic. Saznali smo da će protagonist treće igre u serijalu biti Fury i kako na igri radi Gunfire Games, a THQ dugo nije bio spreman dijeliti više informacija o njoj. To se počelo mijenjati ove godine, pa smo do sada dobili brdo trailera, informacije o vještinama, zagonetkama i svijetu u kojem će se igra odvijati te smo na sajmu gamescom dobili prilike zaigrati samu igru.

Sada nam je stigao još jedan traileru kojem smo dobili prikaz druge forme koju će junakinja ove igre moći koristiti. Vještine imaju skupni naziv Hollows koje je Fury dobila od Hollow Lorda kako bi joj bilo malo jednostavnije poraziti sedam smrtnih grijeha, a nakon što ih otključa može birati između njih četiri i mijenjati ih po želji za vrijeme borbe i navigacije svijetom.

Darksiders III je u izradi za PC, PlayStation 4 i Xbox One i izlazi 27. studenog, a ljubitelji prve dvije igre u serijalu morali su čekati nastavak više od šest godina. Predbilježbe su već neko vrijeme otvorene na sve tri platforme, pa već sada možete kupiti igru ako želite, dok THQ Nordic sve zainteresirane igrače za to i za više informacija o igri šalje na službene stranice.