The Happy Hob ime je streamera koji proteklih godinu dana pokušava prijeći sve tri igre u trilogiji Dark Souls bez primljenog udarca. To uključuje sve neprijatelje, bosseve i zamke koje se u tim igrama nalaze izuzev zdravlja kojeg lik izgubi nakon što padne s određene visine. To mu čak i pomaže, zato što aktivira efekt Red Tearstone prstena koji omogućuje jače lupanje po protivnicima.

Isti je taj čovjek bio prvi koji je prešao prvi Dark Souls na taj način, a nakon toga je odlučio da mu to nije dovoljno velik izazov i da želi odraditi sve tri igre jednu za drugom. From Softwareove igre su inače poznate po svojoj težini, tako da za odrađivanje ovako nečega morate biti izuzetno vješti, imati tonu strpljenja i vjerojatno biti malčice ludi. Osim toga, odlučio se za korištenje melee oružja, jer je to gledateljima uzbudljivije nego da koristi magiju, iako bi mu tako bilo lakše.

Za prelazak sve tri igre trebalo mu je nešto manje od devet i pol sati, a cijela priča završila je sa Gwynom – posljednjim bossem u originalnim Dark Soulsima. Slavodobitni trenutak možete pogledati ovdje, dok ćete cijeli prelazak pronaći na njegovom Twitch kanalu.

Ako ste mislili da je ovaj pothvat sulud, sljedeći plan Happy Hoba je prijeći trilogiju uz Demon’s Souls i Bloodborne bez primljenog udarca. Sretno mu bilo, jer će mu svakako trebati.