Kao što je naslov baš lijepo sumirao naše planove, danas vas pozivamo da nam se od 18:30 pridružite na Anthem VIP demo streamu na našem YouTube kanalu.

No, to nije sve! Uz priliku da nam se pridružite na streamu, za vas smo pripremili i hrpetinu ključeva kako biste i vi preko vikenda mogli isprobati BioWareovu novu igru koja će, po svemu sudeći, biti jedna od najvećih igara 2019.

Sve što trebate učiniti jest biti pretplaćeni, odnosno subscribeani, na naš YouTube kanal, aktivno sudjelovati u chatu i odgovoriti na pitanje ili dva koje ćemo postaviti tijekom streama.

Također, svaki ključ sa sobom nosi tri pozivnice koje možete poslati svojim prijateljima da vam se pridruže u akciji. I to je to. Vidimo se danas, 25. siječnja, od 18:30 na Reboot Streamu!

U nastavku smo priložili upute kako pristupiti VIP demou pomoću ključeva koje ćemo podijeliti. Hint – igru možete već sada preloadati na vašoj odabranoj platformi.

Posjetite ea.com/games/anthem/anthem-demos i logirajte se pomoću svog EA korisničkog računa. Ukoliko već nemate EA korisnički račun, sad bi bilo idealno vrijeme da ga napravite. Kada se ulogirate, pritisnite “Redeem Code” i unesite VIP demo ključ koji smo vam poslali. Nakon toga izaberite platformu na kojoj želite igrati (PC, PS4 ili XOne) i to je to.