Prošlo je tek nešto više od mjesec dana otkako je Cyberpunk 2077 izašao na tržište, a već sada kratkotrajno je dostupan na promotivnom popustu u brojnim domaćim dućanima.

Mnogi će reći da je razlog popusta očit – zbog čitave kontroverze s izrazito lošim stanjem na konzolama PlayStation 4 i Xbox One, no mnogi će se sjetiti da je svojevremeno i Witcher 3 imao isti planirani promo popust relativno brzo nakon izlaska, stoga je cjelokupna situacija s kontroverzom Cyberpunka eventualno samo ubrzala prvotni plan promocije, pa je Cyberpunk 2077 već sada snižen samo mjesec i pol nakon izlaska.

Promocija se odnosi na izdanje igre za PlayStation 4 i Xbox One i traje od ovoga ponedjeljka 25. siječnja do 7. veljače, odnosno do kraja idućega tjedna, zaključno s nedjeljom. U čak 14 domaćih dućana, Cyberpunk 2077 tako trenutno možete nabaviti od najniže cijene za PlayStation 4 po 319kn i najniže za Xbox One po 375kn, pa naviše (ovisno o dućanu).

U nekim dućanima, poput Svijeta Igara, Sat Media Gaming Shopa, Infomarka, Linksa i Zelda Gaming Shopa na promotivnom popustu je i PC izdanje igre (s najnižom akcijskom cijenom od 369kn), a kako biste sami najlakše došli do dućana po svom izboru, u nastavku prenosimo kompletnu listu s prigodnim linkovima na dućane i igru Cyberpunk 2077 (redoslijedom koji smo dobili od službenog dobavljača za našu regiju). Kako biste pristupili linkovima, kliknite na naziv pojedinačnog dućana.

Lista dućana s promotivnim cijenama:

SANCTA DOMENICA

SVIJET MEDIJA

SVIJET IGARA

SAT MEDIA GAMING SHOP

SOPHOS LAB

ATEL

CENTAR TEHNIKE

EKUPI

INFOMARK

LINKS.HR

MIKRONIS

RONIS

TEHNO MAG

ZELDA GAMING SHOP

U drugim vijestima, poljski studio CD Projekt RED prije nekoliko je dana izbacio prvi veliki patch za Cyberpunk 2077, koji na konzole i PC donosi brojna poboljšanja, a kako su obećali, bit će to samo prvi u nizu, koji postavlja temelje za buduće patcheve. Stanje igre popravlja se, ali zasada polako (no nezgodno je da je spomenuti prvi veliki patch donio i novi bug koji onemogućava napredak u igri, o čemu se oglasio i CDPR te na ovome linku ponudio način kako taj bug zasada zaobići).