Prošlog tjedna je CD Projekt Red na opće oduševljenje igraće zajednice prikazao gameplay video za Cyberpunk 2077. Ono što su igrači mogli vidjeti bila je malo modificirana verzija onoga što je razvojni tim pripremio za sajmove E3 i gamescom, ali što je samo mali broj odabranika dobio priliku vidjeti iza zatvorenih vrata.

Čak i u ovoj fazi razvoja igra izgleda veoma impresivno, a nakon što je jučer putem službenog Twitter profila stigla obavijest kako svi zainteresirani mogu preuzeti nove slike jedna je osoba spomenula Photo Mode. Tko god je zadužen za vođenje Cyberpunkovog profila brzo je odgovorio sa “Planiramo ga ubaciti.”

S obzirom na to kako Night City izgleda zbilja nije neobično da se CD Projekt odlučio na implementaciju ovog moda, a vjerujemo kako će brzo nakon izlaska igre igrači odmah početi s objavljivanjem svojih impresivnih fotografija. Cyberpunk 2077 je u izradi za PC, Xbox One i PlayStation 4, a zasad nažalost nemamo ni okvirni datum izlaska. U svakom slučaju je odlično što je razvojni tim odlučio podijeliti gameplay s nama, pa se nadamo da će uskoro imati i neke druge detalje o kojima će popričati.

Ako se želite bolje upoznati sa svijetom kojeg CD Projekt stvara, posjetite službene stranice gdje ćete pronaći sve što su do sada objavili i gdje kroz objave Frame by Frame možete pročitati kako su oni zamislili Night City.