CD Projekt Red je nedavno objavio da će njihovu nadolazeću igru Cyberpunk 2077 u Americi izdavati Warner Bros., a danas smo dobili informaciju da će istu igru u Europi izdavati Bandai Namco.

“Uvjereni smo da će se Bandai Namco dobrano pobrinuti o Cyberpunku 2077.” – Michał Nowakowski, viši potpredsjednik poslovnog razvoja, CD Projekt Red

Bandai Namco i CD Projekt Red su već surađivali na igrama kao što su The Witcher 2: Assassins of Kings i The Witcher 3: Wild Hunt te su na tim projektima zasigurno ostvarili snažnu vjeru jedni u druge.

“CD Projekt Red je u svega par godina postao jedan od vodećih studija u sektoru istinski inovativnog pristupa svakoj igri te smo jako ponosni i uzbuđeni što možemo potvrditi da ćemo biti dio Cyberpunk 2077 projekta.” – Alberto González Lorca, potpredsjednik poslovnog razvoja, Bandai Namco

Izdavačko partnerstvo će pokriti 24 europske zemlje: Andoru, Austriju, Belgiju, Cipar, Dansku, Finsku, Francusku, Njemačku, Grčku, Island, Irsku, Italiju, Lihtenštajn, Luksemburg, Švedsku, Švicarsku, Nizozemsku i Velikoj Britaniju.

Cyberpunk 2077 još nema službeno potvrđen datum izlaska, a igra je najavljena za PC, PlayStation 4 i Xbox One platforme.