Početkom prosinca prošle godine najavljena je prva strategija smještena u svijetu Conana barbarina. Razvojni tim Petroglyph ju je nazvao Conan Unconquered i osim tipičnih strateških elemenata odlučio je posuditi neke iz odlične, ali dosta teške igre They Are Billions.

To u praksi izgleda tako da imate bazu koju stalno poboljšavate, a cilj je preživjeti nadolazeće valove neprijatelja. Kao što možete očekivati, svaki je sve teži i sastoji se od sve većeg broja napadača, pa je važno strateški postaviti obranu. Osim što možete igrati sami, tim priprema i kooperativni mod za dva igrača u kojoj sve navedene stvari radite zajedno.

Danas smo dobili nove informacije koje su vezane uz datum izlaska i predbilježbe. Conan Unconquered moći ćemo zaigrati od 30. svibnja na PC-u, a već od danas svi zainteresirani igrači mogu kupiti ovu strategiju. Ona stiže u dvije verzije – obična koja košta 30 eura i Deluxe koja košta 40 eura, te osim osnovne igre uključuje posebnu jedinicu i heroja, glazbu iz igre i digitalnu knjigu. Ako se želite više informirati, zaputite se ovdje, a predbilježbe možete odraditi putem Steama.