Command & Conquer Remastered Collection konačno je dobio prvi trailer koji prikazuje što sve možemo očekivati od iščekivanog remastera. Podsjećamo, još prije dvije godine krenule su glasine o tome kako EA planira obnoviti voljene RTS-ove, a na tu odluku svakako je utjecalo i razočaranje fanova nakon najave mobilnog RTS-a Command & Conquer Rivals. 

Remastered Collection okuplja igre Tiberian Dawn i Red Alert te tri ekspanzije (The Covert Operations, Counterstrike i The Aftermath), a radi se o pofriškanim izdanjima igara u punom smislu – sve jedinice ponovno su napravljene iz temelja , legendarni live-action filmići također su audio-vizualno poboljšani, a za soundtrack se pobrinuo skladatelj koji je radio i na originalnim igrama. 

Osim toga, razvojne ekipe Petroglyph Games i Lemon Sky Studios pobrinule su se da se igra vrti u 4K rezoluciji, a uz sve navedeno developeri su uveli mnoštvo novih značajki koji će poboljšati cjelokupno iskustvo. Zanimljivo je što su mnoge nove značajke rezultat direktne komunikacije s članovima C&C zajednice kojima je EA omogućio da daju prijedloge te služe kao glas fanova serijala.

Command & Conquer Remastered Collection izlazi 5. lipnja za PC putem Origina i Steama.