Capcom je objavio svoje financijsko izvješće za fiskalnu godinu 2020, a ujedno su se dotaknuli i planova za fiskalnu godinu 2021. Tako u izvješću stoji da u razdoblju do 31. ožujka 2021. godine planiraju izbaciti veći broj značajnih naslova uz čiju pomoć ciljaju na dostizanje novog rekorda od više od 28 milijuna prodajnih primjeraka. No, samo izvješće je po tom pitanju dosta tajnovito, pa nije vidljivo što točno spremaju u Capcomu.

Nadalje, iz izvješća je vidljivo da je Resident Evil 3 remake u mjesec dana prodan u više od 2.5 milijuna primjeraka, dok je godinu dana stariji Resident Evil 2 prodan u 5 milijuna primjeraka, zaključno s prosincem 2019. godine. Iz Capcoma ne odustaju od igara koje smo dobili kroz proteklih par godina, pa od njih očekuju daljnji uspon u prodajnim brojkama.

Čini se da će se ove godine poprilično fokusirati i na nadolazeći Monster Hunter film, jer se isti spominje na više mjesta samog financijskog izvješća, a još smo lani pisali da je upravo istoimena igra jedan od najvećih Capcomovih uspjeha s više od 53 milijuna prodanih primjeraka.

Cijelo izvješće dostupno je na službenoj web stranici Capcoma.